ZGJIDH VENDIN TUAJ:

Lajme RAF Tennis

ETAPA TE SHUMTA SE SHPEJTI NE SHQIPERI, KOSOVE, GREQI, MALI I ZI DHE MAQEDONIA E VERIUT, PER MESHKUJ DHE FEMRA DHE EKIPE

RAFT është një faqe në interneti ku mund të takoni njerëz të tjerë që kanë një pasion për tenis si ju, të marrin pjesë në turne për meshkuj, femra, dopio apo skuadre.  Lojtari ka PIN UNIK dhe skeden e tij (Tesera RAFT eshte vjetore), ku përmirëson renditjen dhe shumë më tepër.

Komente (0)

shkruaj një koment