ZGJIDH VENDIN TUAJ:
Ndeshje
TANI ESHTE
RADHA JONE
TE LUAJME TENNIS
Ekipi
LUAJ TENIS
ME RAFT
PER TU NGJITUR NE RENDITJE
Etapat
ME SHUME TURNE
FITON ME SHUME TROFE
SUPER ADRENALINE
Etapat
2142_al-flag.jpg
RAFT SUMMER 2020 ne NATIONAL SPORT PARK, TIRANA
EDHE PAK DITE FILLON ETAPA E PARE E CIRKUITIT RAFT ALBANIA, ne NATIONAL SPORT PARK...
Ndeshje
2097_648348872370356419651622669203.jpg
ETAPA TE SHUMTA SE SHPEJTI NE SHQIPERI, KOSOVE, GREQI, MALI I ZI DHE MAQEDONIA E VERIUT, PER MESHKUJ DHE FEMRA DHE EKIPE
RAFT është një faqe në internet ku mund të takoni njerëz të tj......