ZGJIDH VENDIN TUAJ:

Lajme RAF Tennis

RAFT mbërrin në Shqipëri

Pas Italisë dhe Zvicrës, tenisi do të luhet edhe në Shqiperi, Kosove, Greqi, Mal i Zi dhe Maqedonine e Veriut me RAFT!

Qellimi eshte krijimi i nje lige ballkanike tennisi ku sfidat midis lojtareve te luhen ne klube te ndryshme te ketyre vendeve!

 

Komente (0)

shkruaj një koment