ZGJIDH VENDIN TUAJ:

Lajme RAF Tennis

Ekipi
Etapat
RAFT SUMMER 2020 ne NATIONAL SPORT PARK, TIRANA
EDHE PAK DITE FILLON ETAPA E PARE E CIRKUITIT RAFT ALBANIA, ne NATIONAL SPORT PARK...
Etapat
RAFT mbërrin në Shqipëri
Pas Italisë dhe Zvicrës, tenisi do të luhet edhe në territorin shqiptar me RA......
Ndeshje
ETAPA TE SHUMTA SE SHPEJTI NE SHQIPERI, KOSOVE, GREQI, MALI I ZI DHE MAQEDONIA E VERIUT, PER MESHKUJ DHE FEMRA DHE EKIPE
RAFT është një faqe në internet ku mund të takoni njerëz të tj......
Rebel
SHBA SE SHPEJTI LUAJNE RAFT, MBAS SHQIPERISE
Një renditje e vërtetë botërore me lojtarët shqiptarë, italianë......
Etapat
DA OGGI, STOP AI RITARDI
Dopo una riunione straordinaria della Direzione RAFT avvenuta in data odierna, in conseguenz......